Handverjonging

Handverjonging
Classificatie volume handen (dit zijn geen voor-en na fotos)

1. Wanneer is er een indicatie voor handverjonging?

Vaak kunnen we aan de handen zien hoe oud iemand werkelijk is.

Mensen storen zich vaak aan het mager worden van de handen. De onderliggende structuren zoals pezen, botten en bloedvaten worden beter zichtbaar. Ook rimpels op de handen is een frequent voorkomend probleem. De handen zijn daarnaast ook gevoelig voor pigmentvlekjes.

2. Waarom veroudert de huid van de handen sneller?

Er zijn twee belangrijke redenen voor de snelle veroudering van de handen:

  • De handen worden veelvuldig blootgesteld aan de zon waardoor fijne rimpeltjes, verlies aan elasticiteit en pigmentvlekjes optreden. Dit in tegenstelling tot het achterwerk waardoor de huid van het tachtigjarig achterwerk er blijft eruitzien als een babyvelletje.
  • Bij het ouder worden treedt er een afname van onderhuids vet op. Hierdoor zal de hand vermageren en worden de onderhuidse structuren meer zichtbaar.

3. Welke behandelingen zijn er mogelijk voor handverjonging?

Naargelang de oorzaak zijn er meerdere behandelopties:

  1. Een Collageenstimulerende Filler zal het volume van uw handen herstellen en tegelijkertijd het collageen stimuleren om fijne lijntjes te verminderen.
  2. Collageenstimulerende Skinboosters zullen de collageenproductie aanwakkeren en de fijne lijntjes verminderen.
  3. Hydraterende Skinboosters zullen de natuurlijke hyaluronzuurvoorraad van de huid aanvullen om de hydratatie van de huid te optimaliseren.
  4. PRP (Plateled Rich Plasma) zal met uw eigen groeifactoren uw stamcellen activeren en het natuurlijke regeneratieproces van uw huid stimuleren.
  5. Vaak levert een combinatie van deze huidregeneratiebehandelingen het mooiste resultaat op.

    Onze medische specialisten zullen u tijdens het persoonlijk consult verder informeren over de behandelingen die voor u van toepassing kunnen zijn en u de behandeling voorstellen die u het mooiste en meest natuurlijke resultaat zal opleveren.