Dr. Rafael Marques

Medical Art Clinic werdt opgericht door Dr. Rafael Marques. Hij is esthetisch geneesheer gespecialiseerd in injectables: spierontspanners en fillers, Liquid Facelift en huidregeneratie.


Dr. Rafael Marques is met zijn 12 jaar ervaring een autoriteit op het gebied van inspuitingen. Hij is medisch directeur en de drijvende kracht achter Medical Art Clinic.

Hij is met onderscheiding afgestudeerd als geneesheer aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Hij schoolt zich voortdurend bij op internationale dermatocosmetische congressen, workshops en symposia om op de hoogte te blijven van de recentste inzichten over esthetiek en behandelingstechnieken.

Dankzij zijn vakmanschap, zijn jarenlange ervaring, zijn bijscholing en zijn regelmatige uitwisseling met (inter)nationale collega’s heeft hij uiterst verfijnde injectietechnieken ontwikkeld om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bekomen. Hij heeft zich gespecialiseerd om, op een medisch verantwoorde manier, met minimale hoeveelheden product en uiterst subtiele aanpassingen de uitstraling van een gezicht te optimaliseren.

Dr. Rafael Marques tracht zijn liefde voor de natuur zoveel mogelijk te weerspiegelen in zijn praktijk. Hij streeft ernaar om bij elke patiënt een subtiel en zo natuurlijk mogelijk resultaat te bekomen, met respect voor de natuurlijke verhoudingen.

Dr. Rafael Marques is lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde (BVES/SBME) en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

RIZIV nummer (Belgie): 1-16875-10-004 BIG registratienummer (Nederland): 99064990201