Medical Art Clinic

De injectables hebben de laatste vijftien jaar een belangrijke evolutie doorgemaakt:

1. In 2003 toen Dr. Rafael Marques startte met de esthetische geneeskunde onder de naam Botoxcenter deed hij vooral behandelingen om de overdreven mimiek op een subtiele en natuurlijke manier te verzachten, en fillerbehandelingen om rimpels op te vullen. In deze tijdsperiode waren dit nieuwe en veilige injectablebehandelingen met een voor die tijd spectaculair resultaat.

2. Sedertdien werden de toepassingen van injectables steeds uitgebreid en verfijnd totdat in 2010 de Liquid Facelift ontstond. Nu was het mogelijk om met fillers op een veilige en natuurlijke manier op maat van elke patiënt een gelaat te liften en er jeugdiger en meer uitgerust te doen uitzien zonder een chirurgische ingreep. De naam werd veranderd naar Medical Art Clinic. Dr. Rafael Marques was toen één van de grondleggers van de Liquid Facelift in België. De Liquid Facelift is zijn passie. Hij heeft zich hierin gespecialiseerd en is deze techniek steeds verder blijven verfijnen.

3. De laatste twee jaar zien we nieuwe evoluties en toepassingen van het gebruik van injectables voor huidregeneratie om op een natuurlijke en veilige manier de huid te verjongen met een minimale down-town periode. Dr. Rafael Marques is nu ook één van de grondleggers in België van huidregeneratie door injectables en heeft zich gespecialiseerd in 3 nieuwe technieken: PRP, Skinboosters en Collagen stimulating lift. Huid vinden we belangrijk en met huidregeneratie, een peelingprogramma en aangepast huidadvies kunnen we nu ook uw huid verjongen.

De Medical Art Clinic is er trots op u de mooiste en meest natuurlijke resultaten te kunnen aanbieden door een subtiele combinatie op uw maat van de 3 injectableniveaus : spierontspanning of rimpelvulling, Liquid Facelift en huidregeneratie.