Neuscorrectie met filler (zonder neusoperatie)

1. Welke indicaties zijn er voor een neuscorrectie met filler?

De neus is een blikvanger in het gelaat. De neus is de meest opvallende anatomische structuur, vooral in zijprofiel. Dit maakt ook dat kleine onvolkomenheden aan de neus een impact kunnen hebben op het gezicht als geheel. Vaak zijn mensen zich hier niet van bewust.

Mogelijke incorrecties:

  • Een indeuking op de overgang tussen neus en voorhoofd
  • Een bult op de neusrug
  • Een afhangende neustip

2. Hoe ontstaan incorrecties aan de neus?

  1. De vorm van de neus is onderhevig aan veranderingen naarmate de leeftijd toeneemt. Kinderen hebben een wipneusje. Bij het ouder worden gaat de botmassa van de schedel geleidelijk slinken, waardoor de neustip afzakt.
  2. De positie en vorm van de neus worden grotendeels bepaald door de anatomie van de schedel. Vaak is er een genetische oorzaak.

3. Hoe verloopt een neuslift?

De neuslift staat ook bekend onder de benamingen rhinomodulatie of niet-chirurgische neuscorrectie. De behandeling is een vorm van filling. Met een klein prikje op de neusrug kunnen we grote veranderingen toebrengen aan de vorm van de neus.

Volgende correcties worden het meest frequent uitgevoerd:

  • Vullen van de indeuking tussen neus en voorhoofd.
  • Rechter maken van de neusrug door het corrigeren van de bult op de neusrug.
  • Liften van de neustip. Zo verkrijgt u opnieuw een wipneusje.

Deze eenvoudige behandeling levert geeft spectaculaire resultaten. In tegenstelling tot een chirurgische neuscorrectie, is de pijn van een neuscorrectie met Filler onbestaande. Dadelijk na de behandeling is het resultaat zichtbaar.

Onze medische specialisten zul tijdens het persoonlijk consult met u bespreken of een neuscorrectie met Filler voor u aangewezen is. Hij zal beoordelen welke behandeling het best bij u past en hoe een mooi en natuurlijk resultaat bereikt kan worden, dat overeenkomt met uw verwachting.