Liquid Facelift


Liquid Facelift
Classificatie Volume Jukbeenderen (dit zijn geen voor-en na fotos)

01. Wanneer een Liquid facelift?

Een liquid facelift is geschikt voor elke man of vrouw, ongeacht de leeftijd

1. als u er jeugdiger, frisser of minder bezorgd wil uitzien (optimaliseren van uitstraling)

Meerdere essentiele punten die uw gelaat een negatieve uitstraling geven kan Dr. Rafael Marques ombuigen tot een neutrale of een positieve uitstraling, zoals bijvoorbeeld:

Allemaal subtiele maar essentiële veranderingen die uw uitstraling aanzienlijk verbeteren.

2. als u er mooier wil uitzien (beautification)

Soms kan Dr. Rafael Marques uw gezicht mooier maken door door bepaalde verhoudingen in het gelaat te veranderen zoals bijvoorbeeld :

 • het evenwicht tussen onder-en bovenlip aanpassen.
 • de aanwezigheid van de lippen iets meer benadrukken voor wat sensualiteit.
 • de wenkbrauwen een beetje liften.
 • de balans tussen onderkaak en bovenkaak aanpassen indien nodig.
 • een wat langer uitgezakt gezicht iets liften en terug vorm geven.
 • een knobbelje op de neus terug rechtmaken of een afhangende neus met één prikje iets liften.
 • het voorhoofd een iets vrouwelijkere (of mannelijkere) uitstraling geven.
 • wat balans en evenwicht aanbrengen, de vorm van het gezicht iets aanpassen, een opvallende assymetrie wat wegwerken.

02. Wat is een liquid facelift?

Een liquid (vloeibare) facelift is een ‘facelift op maat van uw gelaat’, waarbij natuurlijke rimpelvullers worden toegepast volgens innovatieve opvultechnieken. Na een analyse van uw gelaat herstelt dr. Rafael Marques uw jeugdigheid door op essentiële punten subtiele veranderingen aan te brengen en door de contouren en verhoudingen van uw gelaat te herstellen.

Een liquid facelift is een vrij eenvoudige, niet-operatieve behandeling waarbij een natuurlijk resultaat vooropstaat zodat uw uitstraling verbetert. Tijdens de behandeling kan u regelmatig kijken in de spiegel zodat u de opbouw mee kan opvolgen. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar: de deukjes en groeven zijn verminderd en hiermee ook de vermoeide, bezorgde of verouderde uitstraling.

Dr. Rafael Marques heeft zich gespecialiseerd om met minimale hoeveelheden product (1 ml, 2 ml of 3 ml) een heel aantal subtiele maar essentiële veranderingen aan te brengen die uw uitstraling aanzienlijk verbeteren.

03. Hoe verloopt een liquid facelift?

Dr. Rafael Marques analyseert tijdens het persoonlijk consult uw gezicht, uw mimiek en uw uitstraling. Hij bespreekt met u wat hij als de beste behandeling voor u ziet, waar de filler zal aangebracht worden en wat het effect daarvan zal zijn. De behandeling zelf duurt een 20 tal minuten.

04. Hoe lang blijft het effect van een liquid facelift behouden?

Het ingespoten filler wordt geleidelijk aan door het lichaam afgebroken. Het effect van een liquid facelift blijft gemiddeld ongeveer één tot anderhalf jaar behouden.

05. Wanneer kan ik na de behandeling mijn activiteiten weer voortzetten?

Na de behandeling kan u dadelijk naar huis of het werk hervatten. Soms kan de huid wat gevoelig zijn, of ontstaat er een blauw plekje door de naaldprik

De eerste 3 dagen mag u niet intensief sporten, zonnebaden of naar het solarium en de sauna gaan.

06. Is een liquid facelift pijnlijk?

Wij gebruiken enkel hoogtechnologische naaldjes van de allerfijnste kwaliteit. Bovendien bevatten onze fillers een lokale verdovingsvloeistof. Hierdoor wordt een Liquid Facelift niet als pijnlijk ervaren.

07. Zijn de gebruikte producten gekeurd en officieel geregistreerd?

Wij gebruiken enkel fillers van referentiemerken. Voor een mooi en langdurig resultaat zonder gezondheidsproblemen is het evident om enkel met de beste producten te werken. Dit is een essentiële voorwaarde.

Als bewijs hiervan geven wij u na de behandeling het etiket van het gebruikte product mee. Als patiënt hebt u immers het recht te weten met welk product (merknaam en hoeveelheid) u bent behandeld. Op deze manier bent u er zeker van dat u niet bent behandeld met een goedkoper niet-geregistreerd product van onbekende origine.

08. Wat zijn de contra-indicaties van een liquid facelift?

Een liquid facelift is niet aangewezen indien:

 • er reeds permanente vulmiddelen aanwezig zijn op de voorgestelde injectieplaats. Bespreek dus steeds met uw arts indien u in het verleden bent behandeld met definitieve vulmiddelen.
 • u zwanger bent of borstvoeding geeft
 • u een gekende overgevoeligheid hebt voor één van de bestanddelen van de filler
 • u een infectie of actieve huidziekte heeft op de voorgestelde injectieplaats.

De Medical Art Clinic herinnert er aan dat de informatie op deze website louter informatief is. Enkel een arts is bevoegd om de patiënt te adviseren omtrent deze behandelingen.

Liquid Facelift