Waarom Medical Art Clinic?

1. Enkel officieel geregistreerde kwaliteitsproducten.

Voor een mooi en langdurig resultaat zonder gezondheidsproblemen is het evident om enkel met de beste producten te werken. Dit is voor ons een een essentiële voorwaarde. Daarom werken we enkel met de meest veilige en hoogwaardige injectables die er bestaan, en gebruiken we steeds referentieproducten. Al onze injectables zijn officieel geregistreerd en goedgekeurd, zowel in België en Nederland als in de Europese Unie en de Verenigde Staten (FDA approval).

Als bewijs hiervan geven wij u na de behandeling het etiket van het gebruikte product mee. Als patiënt hebt u immers het recht te weten met welk product (merknaam en hoeveelheid) u bent behandeld. Uw arts heeft de plicht u hieromtrent te informeren. zie Belgische wet van 23 mei 2013 artikel 18 §1 punt 3. Op deze manier bent u er zeker van dat u niet bent behandeld met een goedkoper niet-geregistreerd product van onbekende origine.

2. Zoveel als mogelijk natuurlijke lichaamseigen en/of diervriendelijke producten.

Al onze fillers zijn natuurlijke producten: ze komen van nature voor in ons lichaam.

Wij gebruiken enkel spierontspanners waarvan de sterkte niet wordt getest op proefdieren. Wij respecteren en delen de mening van dierenrechtenorganisaties.

3. Elke patiënt is uniek en elke behandeling is uniek.

Elk gezicht heeft unieke verhoudingen, een unieke mimiek en een unieke uitstraling. Onze behandelingen zijn maatwerk: ze zijn ontworpen en bedacht op maat van elke unieke patient en niet op de algemene massa. Alleen zo kunnen we de mooiste en meest natuurlijke resultaten bereiken.

4.Subtiele combinatiebehandelingen op meerdere niveaus.

Medical Art Clinic is gespecialiseerd in subtiele combinatiebehandelingen van verschillende behandelingstechnieken op meerdere niveaus. Ze zijn ontwikkeld vanuit de ervaring en knowhow van Dr. Rafael Marques.

Elk detail is belangrijk. Door de aaneenschakeling van vele subtiele maar belangrijke details kunnen we het mooiste en meest natuurlijke effect bereiken.

5. Ervaring van Dr. Rafael Marques

Dr. Rafael Marques is sedert 12 jaar full-time esthetisch geneesheer, gespecialiseerd in injectables. Hij heeft meer dan 30000 injectablebehandelingen op zijn naam en is gespecialiseerd om met een aantal subtiele maar essentiële aanpassingen uw uitstraling te optimaliseren.

6. Medical Art Clinic: schoonheid en esthetiek op alle niveaus.

De Medical Art Clinic is bedacht en ontworpen voor het welbehagen en welzijn van de patiënt met gevoel voor detail, zowel bij de inrichting als bij de behandelingen.

De Medical Art Clinic bevindt zich in een authentiek loftgebouw gelegen aan het water van de jachthaven vlakbij het Museum Aan de Stroom MAS op "het Eilandje". De kliniek is gelegen in een oud rederijgebouw annex pakhuis, dat in 2012 werd gerenoveerd door architect Mauro Poponcini en interieurarchitect Victor Simoni. Het stadscentrum bevindt zich op ongeveer 15 minuten wandelafstand.