Skinboosters

1. Wat zijn Skinboosters?

Hydraterende Skinboosters zijn hydraterende voedingsstoffen die we met een fijne canule onderhuids aanbrengen om de natuurlijke hyaluronzuurvoorraad van de huid aan te vullen, zodat dadelijk na de behandeling de fijne rimpels verminderd zijn en de huid meer gehydrateerd is.

Collageenstimulerende Skinboosters bevatten collageenstimulerende voedingsstoffen. Onmiddellijk na de behandeling zullen de fijne rimpels verminderen. Na 3 maanden is er nog een bijkomende verbetering door het collageenstimulerend effect dat later optreedt.

Een skinboosterbehandeling vereist een aangepaste thuisverzorging:

Lees meer over aangepast huidadvies.

2. Wanneer Skinboosters?

Skinboosters worden gebruikt voor de volgende toepassingen:

  • lachrimpels op de wangen minder zichtbaar maken
  • littekens ten gevolge van acne verminderen
  • fijne rimpels van hals en decolleté
  • het jeugdige volume van de handrug herstellen door de huid terug voller en de aders minder zichtbaar te maken.

Skinboosters kunnen preventief worden gebruikt en zijn dus ook aangewezen voor patiënten met beginnende huidveroudering.

3. Hoe verloopt een Skinbooster behandeling?

Tijdens het persoonlijk consult analyseert Dr. Rafael Marques uw gelaat en huidtextuur. Hij bespreekt met u wat de beste behandeling voor u is, of Skinboosters de meest aangewezen behandeling voor u zijn, en hoeveel product er nodig is. De Skinboosterbehandeling zelf duurt ongeveer 10-20 minuten. Meteen na de behandeling is al een duidelijk effect zichtbaar.

4. Is een Skinboosterbehandeling pijnlijk?

Wij gebruiken enkel hoogtechnologische canules van de allerfijnste kwaliteit. Bovendien bevatten onze Skinboosters een lokale verdovingsvloeistof. Hierdoor wordt een Skinboosterbehandeling niet als pijnlijk ervaren.

5. Hoe vaak moet een Skinboosterbehandeling herhaald worden?

Veel positieve effecten zijn al na één behandeling zichtbaar. Nadien is het aan te raden om één- of tweemaal per jaar een onderhoudsbehandeling te plannen om het verjongingseffect te behouden.

6. Kan ik na de Skinboosterbehandeling mijn dagelijkse activiteiten verderzetten?

Ja, dadelijk na de behandeling kan u uw dagelijkse activiteiten hervatten. Zoals bij elke prik kan er een blauw plekje ontstaan: Daarom stopt u best één week voor de behandeling met bloed verdunnende medicatie of vitamine C en E. De eerste 3 dagen erna mag u niet intensief sporten, zonnebaden of naar het solarium en de sauna gaan.

De Medical Art Clinic herinnert er aan dat de informatie op deze website louter informatief is. Enkel een arts is bevoegd om de patiënt te adviseren omtrent deze behandelingen.