Mesotherapie

1. Wat is mesotherapie?

Bij een mesotherapie worden hydraterende voedingsstoffen onderhuids ingespoten door middel van vele fijne naaldprikjes. Deze hydraterende voedingsstoffen zijn van nature aanwezig in de huid, het bindweefsel en het gewrichtsvocht. Ze zijn hygroscopisch (elke molecule hyaluronzuur trekt water aan tot 100 x haar eigen volume). Hierdoor bevorderen ze de diepe hydratatie van de huid. Bovendien zorgen de vele kleine naaldprikjes voor een stimulatie van het collageen. Hierdoor wordt uw huid terug mooi gehydrateerd en meer elastisch. Mesotherapie is een gezonde en veilige manier om uw huid terug meer vitaliteit te geven.

2. Kan ik na de behandeling mijn dagelijkse activiteiten voortzetten?

Ja, u kan meteen na de mesotherapie uw dagelijkse activiteiten voortzetten, want de ingreep laat geen directe sporen na. Soms kan de huid de eerste dag wat lichtrozig zijn, wat u eenvoudig kan camoufleren.

3. Hoe vaak is mesotherapie aangewezen?

Aanvankelijk zijn 4 behandelingen aangewezen om de 2 weken. Nadien één onderhoudsbehandeling om de zes maanden.

De Medical Art Clinic herinnert er aan dat de informatie op deze website louter informatief is. Enkel een arts is bevoegd om de patiënt te adviseren omtrent deze behandelingen.