Microfilling

Microfilling is doeltreffend voor het vervagen van uw horizontale voorhoofdlijntjes, uw fronsrimpels, uw verticale bovenliplijntjes, uw fijne wang- en kinrimpels en uw fijne decolletérimpels.

Microfilling is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging door injectables.

Bij microfilling spuiten we met een heel fijn naaldje zeer oppervlakkig onderhuids hydraterende voedingsstoffen in om de natuurlijke hyaluronzuurvoorraad van de fijne rimpeltjes aan te vullen. Dadelijk na de behandeling zijn de fijne rimpeltjes beduidend verminderd.

1. Hoe verloopt een Microfilling behandeling?

Tijdens het persoonlijk consult analyseert Dr. Rafael Marques uw gelaat en uw huidstructuur. Er wordt besproken wat de beste behandeling voor u is, of Microfilling de meest aangewezen behandeling voor u is, en hoeveel product er nodig is. De Microfilling behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar.

2. Is Microfilling pijnlijk?

Wij gebruiken enkel hoogtechnologische naadjes van de allerfijnste kwaliteit. Bovendien is een lokale verdovingsvloeistof toegevoegd. Hierdoor wordt Microfilling niet als pijnlijk ervaren.

3. Hoe vaak is Microfilling aangewezen?

Veel positieve effecten zijn al na één behandeling zichtbaar. Nadien is het aan te raden om om de 6 maanden tot 1 jaar één onderhoudsbehandeling te ondergaan om het verjongingseffect te behouden.

4. Kan ik na Microfilling mijn dagelijkse activiteiten verderzetten?

Ja, dadelijk na de behandeling kan u uw dagelijkse activiteiten hervatten. Zoals bij elke prik kan er een blauw plekje ontstaan: daarom stopt u best één week voor de behandeling met bloed verdunnende medicatie of vitamine C en E. De eerste 3 dagen erna mag u niet intensief sporten, zonnebaden of naar het solarium en de sauna gaan.

5. Wat zijn de contra-indicaties van Microfilling?

Microfilling is niet aangewezen indien:

  • er reeds permanente vulmiddelen aanwezig zijn op de voorgestelde injectieplaats. Bespreek dus steeds met uw arts indien u in het verleden bent behandeld met definitieve vulmiddelen.
  • u zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • u een infectie of actieve huidziekte heeft op de voorgestelde behandelplaats.

6. Is microfilling gekeurd en veilig?

Wij gebruiken enkel fillers van referentiemerken. Deze zijn officieel goedgekeurd in Europa (CE markering) en de Verenigde Staten (FDA approval). Voor een mooi en langdurig resultaat zonder gezondheidsproblemen is het evident om enkel met de beste producten te werken. Dit is een essentiële voorwaarde. Als bewijs hiervan geven wij u na de behandeling het etiket van het gebruikte product mee.

De Medical Art Clinic herinnert er aan dat de informatie op deze website louter informatief is. Enkel een arts is bevoegd om de patiënt te adviseren omtrent deze behandelingen.